Carnaval vier je samen! Word daarom lid van onze Carnaval vier je samen Club van 100.

Carnaval is niet alleen een feest; het is een traditie die de hele gemeenschap bij elkaar brengt. De Club van 100 draagt bij aan het verspreiden van de carnavalsvreugde door het bevorderen van diverse carnavalsactiviteiten in Westervoort. Help je ons mee?

Een belangrijke doelstelling van de Club van 100 is het aanmoedigen en steunen van alle carnavalsactiviteiten in Westervoort. Door financiële bijdragen en actieve betrokkenheid bij lokale evenementen en initiatieven, draagt de Club van 100 bij aan de levendigheid van carnaval in de gemeenschap.

Als lid van de Club van 100 draag je bij aan het mogelijk maken van diverse carnavalsactiviteiten in Westervoort. Dit kan variëren van optochten en feesten tot speciale evenementen voor kinderen en ouderen. Het doel is om ervoor te zorgen dat iedereen in Westervoort kan genieten van een kleurrijk en gevarieerd carnavalsprogramma.

De Club van 100 heeft het afgelopen jaar verschillende cheques uitgereikt aan onder andere de basisscholen in Westervoort, de Carnavalsloods. Daarnaast heeft de Club van 100 de bewoners van de Wilgepas en Hamersteate getrakteerd op een versnapering van bakkerij Koenen.
Wil je de carnavalsactiviteiten in de Westervoortse gemeenschap steunen? Word lid van de Club van 100 en draag bij aan de bruisende carnavalscultuur die menigeen laat lachen! 

Een lidmaatschap kost € 44,- euro per jaar, met dit lidmaatschap help jij ons Carnaval in de breedste zin uit te dragen voor de hele gemeentschap in Westervoort.

Meer info over een lidmaatschap:
www.dedolbotters.nl/club-van-100

Carnaval vier je samen!
Word daarom lid van onze Carnaval vier je samen Club van 100.

Hiermee help jij ons Carnaval in de breedste zin uit te dragen voor de gehele gemeenschap in Westervoort.

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en ingescand te mailen naar clubvan100@dedolbotters.nl of in te leveren bij één van de commissieleden (zie aanmeldingsformulier).

Club van 100 leden krijgen een steek met naamsvermelding tijdens onze carnavalsactiviteiten en gratis de “carnaval vier je samen sjaal”.

Kosten voor deelname bedragen:
–Normaal lidmaatschap €44,- per jaar

Losse verkoop “carnaval vier je samen sjaal”
Het is ook mogelijk de “carnaval vier je samen sjaal” los aan te schaffen. De sjaal kost 11 euro. Interesse? Bestellen kan hier, of mail je bestelling naar clubvan100@dedolbotters.nl of spreek één van de commissieleden aan (zie aanmeldingsformulier).