Vrijdagmiddag 10 februari 2023 heeft de Carnaval vier je Samen Club 100 basisscholen in Westervoort verrast met een waardecheque van 150 euro ter ondersteuning van het carnavalsfeest dat komende week op de scholen wordt gevierd. 

Voor de scholen een verrassing, zij wisten namelijk van niks. Dit resulteerde in blije gezichten en erg leuke reacties. Op het Ravelijn werd zelf Prins Carnaval uit de klas gehaald en snel voorzien van blouse, cape en steek om de cheque namens de leerlingen in ontvangst te nemen. 

Zaterdag 4 februari werd al een cheque uitgereikt aan het bestuur van de Wagenbouwersloods. Komende week staat er een lekkernij voor de ouderen op het programma. De Carnaval vier je Samen Club van 100 is opgericht om carnaval in Westervoort breed uit te dragen en aandacht te geven. Dat gaat verder dan alleen de carnavalsverenigingen en 4 dagen feest in de zaal. Jaarlijks zal de Club van 100 met dit soort initiatieven het carnaval binnen de Westervoortse gemeenschap op de kaart gaan zetten. De Club van 100 zoekt nog meer donateurs om haar activiteiten verder te ondersteunen. Meer informatie is te vinden op http://www.dedolbotters.nl/club-van-100/ .