De feestelijke optocht in Doldorp staat weer voor de deur en de organisatie nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit bruisende evenement. Inschrijvingen zijn vanaf 1 december 2023 tot en met maandag 29 januari 2024 geopend, waarbij deelnemers zich eenvoudig kunnen aanmelden via de volgende links:

Bij inschrijving verklaren de deelnemers zich akkoord met de voorwaarden en regels zoals uiteengezet in het Reglement Optocht 2024.

Meer Informatie?

Voor eventuele vragen en aanvullende informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de Optochtcommissie via e-mail: optocht@dedolbotters.nl.

Belangrijke Datum: Informatieavond

Om alle deelnemers goed voor te bereiden op het aankomende spektakel, wordt er een informatieavond georganiseerd op donderdag 1 februari 2024 om 20.00 uur in Zalencentrum Wieleman. Hier krijgen deelnemers de kans om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en de laatste details te bespreken.

Het belooft weer een kleurrijke en gezellige optocht te worden, waar creativiteit en saamhorigheid samenkomen. We kijken ernaar uit om Doldorp opnieuw te zien stralen tijdens deze onvergetelijke gebeurtenis.