Prinsenkeuze avond 2016

Prinsenkeuze avond 2016

zaterdag 19 november 2016 vindt onze jaarlijkse prinsenkeuze avond plaats in Zalencentrum Wieleman. De avond begint om 20.11 uur.

Tijdens deze avond nemen we afscheid van een fantastisch Prinsenpaar; Prins Edwin 2 met zijn Prinses Jeannette en hun Adjudant Edwin en Page Saskia. Zij dragen deze avond de scepter over aan een nieuw prinsenpaar. De Raad van Elf zorgt als vanouds voor een spetterende presentatie van het nieuwe Prinsenpaar. Ook zijn er optredens van onder andere de dansgarde, de jeugd, Senatoren en de Nesdöllekes. De buut zal dit jaar verzorgd worden door Arian Compen. De “Grote Dolbotter 2016-2017” zal worden uitgereikt aan een inwoner van Westervoort voor zijn inzet voor de gemeenschap. De avond wordt feestelijk afgesloten door de Westervoortse zanger Roy Wilting.

Kaarten voor deze avond kosten 9 euro en zijn hier of aan de deurkassa (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar.

Het volledige programma voor de 4 Dolle Dagen feest, met veel live artiesten,  en informatie over de kaartverkoop is ook te vinden op deze website. Op veler verzoek is de passe-partout weer opgenomen in de kaartverkoop. Voor alle avonden geldt toegang vanaf 16 jaar en alcoholgebruik vanaf 18 jaar. We hopen je zien in onze feestburcht Wieleman.