UPDATE: In samenspraak met de Gemeente Westervoort en Zalencentrum Wieleman hebben wij, met pijn in ons hart, doen besluiten om het Dolle Gektuh Carnavals Festijn te cancelen. Onze pronkzitting gaat met aangepaste coronaregels door!!

Er zijn voornemens om deze feestavond op een later tijdstip in dit seizoen alsnog te organiseren. Meer informatie hierover volgt z.s.m.! Ook de Frühshop receptie op zondag 14 november a.s. zal niet door gaan. Belangrijkste reden hiervoor is het snel oplopende aantal corona besmettingen. Onze vereniging, veel van onze leden en gasten twijfelen in hoeverre het op dit moment nog maatschappelijk verantwoord is om activiteiten, zoals bovenstaand festijn, te organiseren.

Namens de Dolbotters en jubileumcommissie willen we jullie mededelen dat het bovenstaande ook voor ons een lastig en moeilijk besluit is geweest. Maar in deze gaat de gezondheid van eenieder voor. Alvast bedankt voor jullie begrip. Mochten we in alle haast mensen zijn vergeten persoonlijk te informeren, dan bieden we daar onze excuses voor aan.