Frühshoppen bij De Dolbotters

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kom jij ook mee Frühshoppen Thuis in onze feestburcht? Dinsdag 5 maart 2019 staat in het teken van gezelligheid met alle Doldorpers en Carnavallisten uit Doldorp en omgeving.

Nadat de Dolbotters gezamenlijk hebben ontbeten staan ze om 10:11 klaar om iedereen van jong tot oud te ontvangen in onze feestburcht Zalencentrum Wieleman. Drie dolle dagen zijn al voorbij gevlogen maar de gezelligheid tijdens deze dag is hier zeker niet minder om, van jong tot oud viert deze dag met elkaar. En dat is eigenlijk waar het frühshoppen voor staat met elkaar het glas heffen op een geweldig carnaval wat we op dinsdagavond afsluiten met een doldwaze feestavond als toetje.

Dj William draait zijn knoppen zo om dat de ene na de andere carnavalskraker door Wieleman knalt. Tijdens het feest krijgen we bezoek van diverse carnavalsverenigingen uit de regio waarvan een aantal hun eigen dweilorkest meenemen. Deze bezoeken staan garant voor feest en er zal dan ook regelmatig een polonaise door de zaal heen deinen.

Om 16:11 is deze middag weer voorbij en gaan de Dolbotters gezamenlijk eten om weer vol energie de Dolle Dinsdag avond met Millstreet te gaan beleven!

Dinsdag frühshopdag wij zijn erbij en hopen dat jullie samen met ons op carnaval 2019 komen proosten!!

Ein Prosit en tot dinsdag met Frühshoppen bij de Dolbotters!

maart 05 2019

Details

Date: maart 5, 2019
Time: 10:11 - 16:11
Cost: Gratis

Venue

Feestburcht – Zalencentrum Wieleman

Dorpsstraat 11
Westervoort, 6931 BA Nederland

+ Google Maps

Phone:

026-3118285

Visit Venue Website