IMG_5926De prinsenkeuze avond op 14 november stond in het teken van de bekendmaking van het nieuwe Prinsenpaar. Nadat er afscheid was genomen van Prins Marc 1e, Prinses Barbara, Page Saskia en Adjudant Ton, was het wachten op de opkomst van het nieuwe prinsenpaar.

De opkomst werd zoals vanouds verzorgd door de Raad van Elf, ondersteund door leden vanuit de vereniging. Het spektakelstuk stond dit jaar in het teken van de Blues Brothers. Alle herkenbare dansmoves en muziek uit de film kwamen voorbij met als hoogtepunt de presentatie van Prins Edwin 2 en Prinses Jeannette. Zij worden tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016 ondersteund door Adjudant Edwin en Page Saskia.

Prins Edwin 2 en Prinses Jeannette willen graag zien dat de carnavalsvierders in Doldorp dichter bij De Dolbotters en het feest komen te staan. De eerste stap is gezet met de komst van de nieuwe wagenbouwersloods; samen bouwen. Als nieuw Prinsenpaar vormen zij stap 2; samen feestvieren om zo carnaval in Doldorp met zijn allen nog mooier en beter te maken.