Dolle Gektuh carnavalsfestijn bij de Dolbotters!!

Het is weer bijna tijd om samen carnaval te vieren. En dat doen jullie natuurlijk bij De Dolbotters samen met prins Maarten, prinses Leonie, jeugdprins Siem en jeugdprinses Liv in zalencentrum Wieleman, tijdens het Dolle Gektuh Carnavalsfestijn!


Het weekend start op vrijdag 11 november met een Pronkzitting van De Dolbotters. Zoals u van ons gewend bent zal deze avond vol zitten met de beste gardedansen, ludieke optredens, een buut van Rob Schepers en natuurlijk zullen de Dieseltrekkers hun muzikale kunsten aan u laten horen.

Op zaterdag 12 november knallen we het carnavalsseizoen in met optredens van o.a Sven Versteeg en William Bonne. De Feestpolitie zal er tijdens deze dolle avond voor zorgen dat je geen moment stil hoeft te staan. Omdat De Dolbotters willen laten zien dat ze blij zijn met jullie, als trouwe carnavalisten, is er een mooie actie opgezet voor de zaterdagvond: kom met je vriendengroep en koop 11 kaarten voor 80 euro. Dat is een voordeel van maar liefst 40 euro. Dus twijfel niet en kom feesten met elkaar.