Vanaf zaterdag 10 februari barst het feest los bij carnavalsvereniging De Dolbotters in Westervoort, waar gedurende 4 Dolle Dagen de feestburcht “Zalencentrum Wieleman” het decor zal zijn voor een onvergetelijk Carnavalsfestijn.

Verschillende artiesten, waaronder DJ Robert Pouwels, Stef Ekkel, Rutger van Barnevel, Gio van Veen, Cooldown Cafe, Marvin de Geest, Lars Wigman, DJ William, en de nieuwe band ROXX, zullen met hun muziek het carnavalsfeest compleet maken.

Kaarten voor de 4 Dolle Dagen zijn nu verkrijgbaar via www.dedolbotters.nl/kaartverkoop en vanaf de Westervoortse Carnavalsoptocht ook bij Zalencentrum Wieleman. 

Prins Anno 1e & Prinses Lisette nodigen iedereen uit om samen carnaval te vieren. Kijk op www.dedolbotters.nl voor het complete programma van het carnavalsfeest voor jong en oud, de line-up van de 4 Dolle Dagen.

Fruhshoppen Thuis:
Dinsdag 13/02/2023, Vanaf 11:11 uur – Kom feesten in Wieleman voor jong en oud! De festiviteiten beginnen al om 11:11 uur in Wieleman, waar jong en oud samen kunnen genieten van een feestelijke ambiance. Dweilorkesten en verenigingen uit de hele regio zullen het publiek vermaken en de feestvreugde verhogen.

Line-up voor de 4 Dolle Dagen:

Zaterdag 10-2-2024

🎧 DJ Robert Pouwels

🎤 Gio van Veen

🎤 Stef Ekkel

🎶 DJ William

Zondag 11-2-2024:

🎧 DJ Robert Pouwels

🎤 Rutger van Barneveld

🎤 Cooldown Cafe

Maandag 12-2-2024:

🎶 DJ William

🎤 Marvin de Geest

🎤 Lars Wigman


Dinsdag 13-2-2024:

Overdag: 🎧 DJ William Fruhshoppen Thuis

Avond: 🎤 Roxx