De organisatie trekt de stekker uit de  carnavalsfeesten in Zalencentrum Wieleman. ‘’Natuurlijk vinden wij het als vereniging erg jammer dat wij dit besluit moeten nemen. De hele vereniging stond in de startblokken om het carnaval in Doldorp te gaan organiseren en te vieren. Alleen is met de huidige corona maatregelen geen carnaval mogelijk zoals wij dat voor ogen hebben’’, aldus Maurice Hoveijn, voorzitter van carnavalsvereniging De Dolbotters.

Na intensief overleg met de eigenaar van Zalencentrum Wieleman (Martijn Wieleman), is er besloten dat met de huidige regels (geplaceerde evenementen, 1.5 meter afstand, sluitingstijd van 22.00 uur) er geen mogelijkheden zijn tot het organiseren van het carnaval, zoals wij dat gewend zijn.

Wel zal de Jeugdpronkzitting in aangepaste vorm plaatsvinden op zondag 20 februari 2022 om 14.11 uur in onze feestburcht zalencentrum Wieleman. Helaas zullen wij voor deze middag in eerste instantie op uitnodiging gaan werken. Later volgt hier meer informatie over.