17 november: prinsenkeuzeavond

17 november: prinsenkeuzeavond

Wie worden de opvolgers van Prins Nico-Jan 1e en Prinses Petra? Tijdens de prinsenkeuzeavond zal dit bekend worden gemaakt.  

“ Wij hebben een fantastisch carnaval gehad. Hier willen we iedereen voor bedanken. We wensen onze opvolgers net zo veel plezier als wij hebben gehad en weten precies hoe zij zich op dit moment voelen. Geniet van alles wat komen gaat want voor je het weet is het weer voorbij en sta je weer op het podium om de scepter over te dragen. Wij hopen dat velen van jullie naar de prinsenkeuzeavond komen om samen af te sluiten”, aldus Prins Nico-Jan 1e.

Zaterdag 17 november om 20.11 uur vindt de prinsenkeuzeavond plaats in Zalencentrum Wieleman. Naast de prinsenwissel zijn er verschillende optredens van eigen leden. Maar ook van Hans van Workum en John Kemper op ‘t Bankje, Ali Osram, DT-Orchestra. Na afloop van het programma is er een afterparty met de Westervoortse zanger Roy Wilting.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via voor €5,00 (exclusief servicekosten). Entreeprijs aan de deurkassa is €7,50 . Toegang vanaf 15 jaar, alcoholgebruik vanaf 18 jaar.